EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Poppresentatie De Wâldsang Buitenpost

BUITENPOST – Al een aantal jaren houdt organiseert streekmuziekschool De Wâldsang in Buitenpost in januari een poppresentatie. Dit jaar opent de muziekschool aan de Ring 1A haar deuren op donderdag 31 januari a.s., van 19.30 – 21.30 uur. Dan zullen jonge, aanstormende talenten laten horen wat ze allemaal in hun mars hebben.

Het zijn met name stagiaires van de pop- en mediaopleiding D’Drive in Leeuwarden die de bands begeleiden richting podium. Op de achtergrond zijn het de docenten lichte muziek/pop van de muziekschool die de leerlingen verder begeleiden tijdens de reguliere lessen.

Het programma bestaat uit 5 optredens van elk ongeveer twintig minuten. De bands spelen uiteenlopende covers van o.a. Within Temptation tot The Script en van Led Zeppelin tot Sting. Kortom, een avond om te kijken en te luisteren naar jonge geïnspireerde muzikanten die hun volgende stappen zetten richting ‘fame and glory’! De toegang is gratis.

Meer info: Streekmuziekschool de Wâldsang, tel. 0511-541616, contactpersoon Arjen Visser en zie verder www.muziekschooldewaldsang.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button