HoofdnieuwsRegionaal

Prachtige optredens tijdens scholenplaybackshow in de feesttent in Kollum

KOLLUM – Vrijdagmiddag werd de scholenplaybackshow gehouden in de feesttent in Kollum. Hiermee zijn de Kollumer Kaasdagen gestart. De voorrondes hebben afgelopen weken op de scholen plaats gevonden. De bovenbouw en onderbouw van de Prins Bernhardschool, de Koningin Julianaschool en de Prof. Casimirschool  gingen de strijd met elkaar aan. De presentatie was deze middag in handen van Djoeke Numan en de muziek werd verzorgd door Moonlight Drive in Show.

Aan de scholenplaybackshow deden 18 acts mee. Voor de jury die bestond uit Jesse van Wieren, Hilda Egberts en Roelie Bosman was het een moeilijk karwei deze middag, want leerlingen die meededen haalden alles uit de kast om de winnaar te worden.

De onderbouw begon deze middag met prachtige acts, na de pauze was het de beurt aan de bovenbouw die ook prachtige optredens gaven. Na de optredens trok de jury zich terug, werd het spannend, om uiteindelijk de winnaars bekend te maken. Bij de onderbouw werden de winnaars Noalien, Jildou en Lysanna met BAM BAM (Prins Bernhardschool), tweede werd Linne Lucilla Bellinga Modeshow (Prof Casimirschool) en derde Fardouw als Lady Gaga (Koningin Julianaschool)

Bij de bovenbouw werden Ruben en Sophie (Prins Bernhardschool) eerste, zij deden Pitbull en Chistina Aquilera, tweede werd Lieke (Prof. Casimirschool) met La Festa en derde werden Bas en Jasmijn (Prof. Casimirschool)met C’ mon.

De winnaars geven vrijdagavond weer een optreden in de feesttent tijdens “Kollum got talent”

Dit kan u ook interesseren

Back to top button