RegionaalSport

Prachtige resultaten voor acroteams Wardy

MARUM – Zaterdag 14 januari werd de eerste plaatsingswedstrijd acrogym voor de D en E-lijn gehouden.

Meta van Dekken en Sjoukje Spijkerman doen mee in de E-lijn en eindigden in een groot deelnemersveld op een hele mooie vierde plaats. Het E-junioren team Nathalie Terpstra, Marieke Fennema en Lotte Hofstra mocht het podium beklimmen voor een mooie een zilveren medaille.

Succes was er ook voor Enola Kramer en Sanne Hiemstra. Zijn behaalden in de D-junioren het brons. In de middag was het de beurt aan Mirjanna Damstra en Lyanne Reurink. Met een hele goede oefening waren zij de concurrentie in de categorie E-plus de baas en mochten het goud in ontvangst nemen.

Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten lieten technisch wat steekjes vallen, maar eindigden dankzij een sterk artistiek optreden toch nog op een zesde plaats. Lemmy van der Zee, Renate Talstra en Rixt Boersma scoorden zowel technisch al artistiek goed en verdienden daarmee het zilver bij de D-junioren.

Het D-lijn team Linda Bontekoe en Anna Baukje van Dellen liet na een zeer goed uitgevoerde oefening de concurrentie ver achter zich en kregen een verdiende gouden medaille. Ook Yvonne Talstra, Thirsa Borgers en Meike Fleury mochten het podium beklimmen. Zijn behaalden in de instap-categorie het brons.

Met deze prachtige resultaten hebben de acroteams van Wardy deze eerste wedstrijd een goede indruk achtergelaten.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button