Buiten regioHoofdnieuwsRegionaalSport

Praktijk voor Fysio en Manueeltherapie Kollum-Grijpskerk doet mee aan begeleiding van de KollumerKatloop

KOLLUM – Voor de deelnemers aan de KollumerKatloop heeft de praktijk voor fysiotherapie een deel van de begeleiding op zich genomen zodat u blessure vrij en veilig deel kunt nemen aan de deze loop van 6,4 of 13,8 km.

In de voorbereiding op de KollumerKatloop  heeft  de  Praktijk voor Fysio- en Manueeltherapie  Kollum-Grijpskerk  elke donderdag een  gratis inloopspreekuur om 17.00 uur  ingesteld waarop u vragen kunt stellen over de problemen/klachten die u heeft bij het lopen. Dit kan dan onderzocht worden door ons team van deskundigen die u dan een passend advies kunnen geven. Het eerste inloopspreekuur is  op donderdag 6 maart

Ook biedt de praktijk voor fysiotherapie al enige tijd de mogelijkheid om, als u  een blessure oploopt in het weekeinde bij de looptraining of andere sportbeoefening u direct voor de eerstvolgende  maandagochtend 8.00 uur of  ‘s middags om 1700 uur  een online afspraak te maken via de site www.deblessurepraktijk.nl voor een afspraak op onze praktijk. Op werkdagen kunt u natuurlijk ook gewoon met de praktijk bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0511-451400.

Voor nadere informatie zie ook  www.fysio-manueeltherapie.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button