HoofdnieuwsRegionaal

Praktijk voor Fysiotherapie Kollum–Grijpskerk opent dependance bij Body & Health advies in Twijzelerheide

KOLLUM – Vanaf februari begint de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk met behandelen van patiënten bij Body & Health advies, Bjirkewei 78 te Twijzelerheide.
U kunt er terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat zoals nek-, rug-, heup-, knie-, schouder-, elleboog- en handklachten. De praktijk is al enige jaren pluspraktijk voor zorgverzekeraars Achmea en De Friesland en TopZorgpraktijk voor de zorgverzekeraar Menzis.

Dit betekent dat de praktijk niet alleen voldoet aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging maar nog een stapje verder gaat en op het gebied van samenwerking met andere beroepsgroepen, extra programma’s, deskundigheid van de medewerkers en het meten van de voortgang van de klacht en het vastleggen dit in maat en getal extra getoetst wordt. Voor u  als patiënt betekent dit dat u een duidelijk inzicht krijgt in de voortgang van de behandeling en het te verwachten resultaat. De Paktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk biedt u dus de best mogelijke zorg in Kollum en omgeving en nu dus ook in Twijzelerheide.

Voor alle verdere informatie zie ook de website: www.fysio-manueeltherapie.nl

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 0511-451400

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button