Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk verlengt de Plus-/Topzorgstatus met glans!

KOLLUM- Donderdag 28 mei j.l. was een spannende dag voor de maatschap Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk. Op deze dag werd voor de derde keer op de rij de Plus-audit afgenomen. Gekeken werd of deze praktijk wederom bij de beste praktijken voor fysiotherapie van Nederland hoort.

Door twee externe auditoren is gedurende de hele dag de praktijk doorgelicht op alle onderdelen. Alle processen die in een praktijk voor fysiotherapie voorkomen werden bekeken. Tevens werd beoordeeld of de fysiotherapeuten de verslaglegging goed op orde hadden.

Aan de verschillende locaties/dependances werd een bezoek gebracht om te kijken of de praktijk zijn verzorgde outillage op alle locaties doorvoert. De praktijk is op alle locaties goed verzorgd en ingericht volgens de hedendaagse eisen.

De conclusie aan het eind van de dag was dan ook dat de praktijk er erg goed voor staat. Binnen de praktijk wordt er voor gezorgd dat de patiënt wordt behandeld door de meeste gespecialiseerde therapeut voor die specifieke klacht waardoor zo effectief mogelijk wordt behandeld. Dat mondt uit in een zo kort mogelijke behandelingsduur. Deze werkwijze is mogelijk door dat de medewerkers goed geschoold zijn.

Al eerder werd door ziektekostenverzekeraar Achmea vastgesteld dat de Praktijk 20% doelmatiger werkt dan andere praktijken. Daarbij is dan ook gekeken of de klacht naar tevredenheid is behandeld en weinig of geen sprake van terugkeer van de klachten in vergelijking met andere praktijken.

Woorden als “indrukwekkend” en “zeer professioneel” zijn gebruikt door de auditoren. Dit geeft alle medewerkers een boost om op de ingeslagen weg door te gaan en patiënten/cliënten zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te begeleiden in het verhelpen van hun klacht op bewegingsgebied.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.fysio-manueeltherapie.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button