HoofdnieuwsRegionaalSport

Prijs of geen prijs: Voetbalvereniging Kollum wint!

KOLLUM – Vanaf oktober hebben vrijwilligers van v.v. Kollum zich vol overgave ingezet voor hun club. Allerlei acties zijn op touw gezet, spontane samenwerkingen zijn ontstaan en hulp kwam soms uit onverwachte hoek. Het resultaat is er één waar heel Noordoost  Friesland trots op mag zijn! In de afgelopen periode hebben de vrijwilligers van v.v. Kollum bijna 15.000 stemmen weten te verzamelen in de hele regio.

Helaas is dit net niet genoeg gebleken. De grote concurrent, v.v. OSC uit Oosterhout (Gelderland), heeft op de valreep 314 stemmen meer verzameld en is er met de hoofdprijs vandoor gegaan. Maar prijs of geen prijs, de Kollumer vereniging mag zich op basis van saamhorigheid, verenigingsgevoel, inzet en doorzettingsvermogen minimaal ook morele winnaar noemen!

 De huidige accommodatie van v.v. Kollum is al langere tijd niet meer toereikend om het groeiend aantal leden op goede wijze te kunnen faciliteren. Uitbreiding en verbouw is hiervoor noodzakelijk.  Als onderdeel van dit grote plan, heeft de vereniging de nieuwbouw en verbouw van de kleedboxen als project aangemeld bij de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Deze foundation ondersteunt amateurverenigingen met een financiële bijdrage voor een (maatschappelijk) project.

Inmiddels is het 20 december en de stemronde is gesloten. De oranjehemden mogen terugkijken op een paar slopende weken, waarin vaak allerlei spontane acties op touw zijn gezet. Met name in de periode vanaf half november, na de oprichting  dat de Klaas-Jan Huntelaar Foundation- Actiegroep, was de hele vereniging “in de ban van Huntelaar “.  Onder de fanatieke leiding van deze actiegroep zijn, met hulp van de vele vrijwilligers, in vier weken ruim 12.000 stemmen verzameld! Uiteindelijk is de teller uitgekomen op bijna 15.000 stemmen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button