HoofdnieuwsRegionaalSport

Pupillen vv Kollum spelen in echt prof toernooi van de Klaas Jan Huntelaar Foundation

KOLLUM – Een aantal 1e jaars d-pupillen en 2e jaars e-pupillen van vv Kollum spelen op zondag 18 mei het Klaas Jan Huntelaar Foundation Toernooi 2014. Voor dit toernooi zijn 4 amateurverenigingen en 4 betaald voetbal organisaties uitgenodigd. Ook vv Kollum heeft een uitnodiging ontvangen omdat de vereniging eind 2013 zo geweldig voor de dag kwam in de strijd om via internet zoveel mogelijk stemmen te vergaren voor het project “nieuwbouw kleedkamers”.

Een serieus toernooi waarin de talenten van vv Kollum uitkomen tegen Vitesse, VVV Venlo, FC Utrecht, FC Twente, vv OSC, HSV ’69 en vv de Meern. Natuurlijk zullen ze ook Klaas Jan Huntelaar persoonlijk de hand kunnen schudden.

VV Kollum doet er alles aan om hier een onvergetelijke dag voor onze voetballertjes en de supporters van te maken. Ze zullen als echte profs (samen met ouders en andere supporters) in een touringcar worden vervoerd naar het sportcomplex van de KNVB te Zeist, en de hele dag in de watten worden gelegd om zo optimaal te kunnen presteren!

Deze unieke en onvergetelijke dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze club van 100, onze jeugdcommissie en vele sponsoren die speciaal voor deze dag een spontane bijdrage hebben geleverd:

Kroeze Optiek

Afslankstudio Marianne

Tandtechnisch Lab. Huttema

Van Der Wiel

Siebe Bos Sport

Rabobank

Sake Store

Jumbo Kollum

Hoekstra tabak en lectuurshop

Post.nl

Heiploeg

Verkley

Fc .Groningen

Klavertjes Huis

Starko

Sportschool Perfectfit

Van Gansewinkel

Extenso

Alle sponsoren zullen als dank na afloop een mooie foto ontvangen van vv Kollum.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button