HoofdnieuwsRegionaal

Pvda Kollumerland gaat van deur tot deur

WARFSTERMOLEN /BURUM – Op zaterdag 1 februari is de Partij van de Arbeid Kollumerland in Warfstermolen en Burum, voor het eerst dit jaar, van deur tot deur gegaan om op die manier met de inwoners in gesprek te gaan over de leefbaarheid in deze dorpen. De inwoners kregen daarbij tevens een roos aangeboden.  De reacties en input van de inwoners wordt door de campaigners doorgegeven aan de (nieuwe) fractie van de PvdA. Zij onderneemt waar nodig actie en brengt eventuele problemen in in de gemeenteraad, precies zoals het hoort. Op deze manier wil de PvdA laten zien dat ze er voor de inwoners van Kollumerland is en dat hun stem gehoord wordt.

In de oosthoek van Kollumerland geniet Annette Dam (nummer 7 op de lijst voor de komende verkiezingen) veel bekendheid. De inwoners gaven aan dit op prijs te stellen en blij met haar te zijn. Wat daarnaast heel erg opviel is de positiviteit van de inwoners, met name ook van de jongeren. In Burum blijkt ook dat de mensen het dorp als erg sociaal beschouwen en inwoners veel samen doen.

De PvdA Kollumerland gaat nu, tot aan de verkiezingen, iedere zaterdag van deur tot deur en wel op en in de volgende data en dorpen:

8 februari: Kollum-Noord en Westergeest

15 februari: Zwagerbosch

22 februari: Munnekezijl en Kollumerpomp

1 maart: Triemen, Veenklooster en Oudwoude

8 maart: Kollumerzwaag

15 maart: Kollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button