HoofdnieuwsRegionaal

Pvda Kollumerland samen met Lutz Jacobi langs de deuren

ZWAGERBOSCH – De PvdA Kollumerland is de afgelopen en de komende weken iedere zaterdag in de dorpen van Kollumerland te vinden. Deze zaterdag was dit wel heel bijzonder, want Tweede Kamerlid Lutz Jacobi was ook van de partij.

De enige linkse partij van Kollumerland gaat bij haar dorpsbezoeken van deur tot deur. De inwoners krijgen een roos aangeboden en krijgen de gelegenheid om over de positieve en de wat minder positieve punten van het dorp te vertellen. Dit wordt teruggekoppeld vervolgens naar de fractie in de gemeenteraad. Lutz Jacobi is een volksvertegenwoordigster die echt tussen de mensen staat. En dat was te merken! Verscheidene inwoners van Zwagerbosch waren blij verrast om haar zo bewogen met het dorp te zien.

De stemming in Zwagerbosch blijkt opvallend positief te zijn. De inwoners zijn blij met de sociale samenhang in het dorp. Enerzijds laten zij elkaar begaan, maar anderzijds staan zij, indien nodig, echt voor elkaar klaar. Minder puntje blijkt de voorzieningen voor de jongeren in de categorie 12 tot 20 jaar te zijn. De fractie van de PvdA gaat hier werk van maken in de gemeenteraad.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button