HoofdnieuwsRegionaal

PvdA Noordeast Fryslân samen op campagne

KOLLUMERZWAAG – Met het oog op de naderende verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Wetterskip hebben de afdelingen van de PvdA uit Noordoost Friesland de handen ineengeslagen. Ze voeren gezamenlijk campagne met elkaar in elkaars gemeente. Zaterdagochtend 7 februari hebben ze samen de ‘straatcampagne’ afgetrapt in Kollumerzwaag.

Kandidaat-Statenlid Marco Keizer (25, Triemen) ging daarbij met de andere partijleden van deur tot deur. Daarbij boden zij de inwoners van Kollumerzwaag een rode roos aan. Verder stelden ze vragen over wat er goed gaat in de buurt en wat er beter kan. De reacties van de inwoners waren overwegend positief. Ze stellen het in de eerste plaats op prijs dat de PvdA de moeite neemt om langs te gaan. Een opvallend punt bleek de in- en uitrit van Kollumerzwaag richting de Triemen, waar de inwoners graag een drempel zouden zien. De PvdA neemt dit, en andere puntjes, mee de gemeenteraad in. Verder waren er weinig op- of aanmerkingen op de buurt en het dorp.

Volgende week gaan de afdelingen van de PvdA uit Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland samen de straat op in de Westreen. Daar zijn ook Tweede Kamerlid Luz Jacobi en Henni van Asten, lijsttrekker van de PvdA voor het Wetterskip, bij aanwezig. Ook in de Westreen gaan de sociaaldemocraten uit de verschillende afdelingen weer van deur tot deur om de inwoners een roos aan te bieden en naar ze te luisteren.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button