Ondernemend

Radmilo Soda van tv-programma OBESE naar heropening Switte Buitenpost

BUITENPOST – De afgelopen weken heeft Bewegingscentrum Switte in Buitenpost een complete metamorfose ondergaan. Het centrum, dat in maart van dit jaar haar tienjarig jubileum vierde, heeft niet alleen een prachtige nieuwe groepsleszaal gekregen. Ook is de trainingszaal vergroot, zijn alle fitnesstoestellen vervangen door geheel nieuwe toestellen en heeft het centrum een prachtige zône gekregen voor Functional Training. Functional Training, niet meer weg te denken uit het fitnessaanbod van tegenwoordig, maakt sporten nog spannender, uitdagender en leuker.

Onder begeleiding van een instructeur train je je uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Bovendien word je gestimuleerd om op een natuurlijke manier te bewegen en je hele lichaam uit te dagen. Tijdens de trainingen, die een hoge funfactor hebben, wordt er getraind met allerlei materialen en wordt er getrokken, getild, geduwd, geklommen gesprongen, gebokst etc.

Op zondag 11 september vindt er van 13.00 tot 16.00 uur een feestelijke heropening plaats van Switte. Deze heropening zal verricht worden door Personal Trainer Radmilo Soda, bekend van het tv-programma OBESE met Wendy van Dijk. Niet alleen zal Soda vertellen over zijn methodiek en zijn boek “Echt Radmilo”, ook zal hij een echte workout verzorgen aan de winnaars van een speciale Facebook-actie die Switte heeft georganiseerd. Deze actie loopt overigens tot vrijdag 9 september 20.00 uur.

“ Wij vinden het ontzettend belangrijk dat mensen zich lekker in hun vel voelen, zowel fysiek als mentaal. Dit betekent dat voldoende bewegen en gezond eten een vast onderdeel van je leven hoort te zijn”, aldus eigenaren Ton van Berg en Dietha Paauw. “ Sporten moet leuk en afwisselend zijn en je moet je vertrouwd en veilig voelen. We bieden nu de nieuwste en meest gevarieerde trainingsfaciliteiten, maar hebben ook een fantastisch team van goed opgeleiden en gemotiveerde instructeurs en voedingsdeskundigen. Daardoor hebben we alle kennis in huis op het gebied van trainen, bewegen en voeding. We vinden het geweldig dat Radmilo Soda tijd heeft willen vrijmaken om ons centrum te heropenen en nodigen iedereen hierbij van harte uit om zelf te ontdekken wat wij kunnen betekenen om je lekker in je vel te voelen”.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button