112HoofdnieuwsRegionaal

Restaurant Lauwersland twee keer dupe van inbraak

OUDWOUDE – Bij Restaurant Lauwersland aan de Foarwei in Oudwoude is deze maand twee keer ingebroken. De eerste inbraak vond op zondag 9 februari plaats en precies een week later op zondag 16 februari was het opnieuw raak.

De inbrekers hebben bij de eerste inbraak een groot raam van het restaurant vernield, bij de tweede inbraak is er eerst een plaat van een kapotte raam gehaald, daarna is het raam van het kantoor vernield. Het kantoor is doorzocht en er zijn spullen ontvreemd. Restaurant Lauwersland heeft op Facebook beelden gedeeld van een verdachte. De politie zou de camerabeelden inmiddels in bezit hebben en zij gaan ze kwalitatief verbeteren. “Mochten de duidelijkere beelden beschikbaar komen dan zullen we deze zeker publiceren.”, zo laat Restaurant Lauwersland weten op Facebook.

De jongeman was met een groepje van in totaal 4 personen die hoogstwaarschijnlijk in een kleine grijze hatchback reden. Hij droeg hoogstwaarschijnlijk een zwarte jas van het merk North Face en Nike Air Max schoenen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button