HoofdnieuwsRegionaal

Rijschool UnieQ, geslaagden weten waarom!

KOLLUMERZWAAG – Rijschool UnieQ is al weer 1 jaar de nieuwe naam van voorheen Wielstra, al meer dan 26 jaar gevestigd te Kollumerzwaag. De naam UnieQ past bij de visie van onze rijschool.

Wij hebben een aantal zaken hoog in het vaandel staan. Het gaat hierbij ondermeer om Kwaliteit, zekerheid en persoonlijkheid. Het kwaliteitsaspect betekent duidelijkheid en goede begeleiding voor de leerlingen. Gezien de zekerheid staan wij voor onze afspraken. En wat persoonlijk betreft: iedere leerling is UnieQ.  Geen enkele leerling is gelijk, de ene leerling leert snel een andere leerling heeft juist veel meer tijd nodig om zich het autorijden eigen te maken. De Q staat voor Quality(kwaliteit) en dat is wat wij onze leerlingen bieden op de weg naar het rijbewijs. Al onze instructeurs hebben gedegen opleidingen en cursussen gevolgd. Het geeft zekerheid, dat het stuk voor stuk vakbekwame mensen zijn.

Al onze instructeurs zijn gecertificeerd voor faalangst, autisme en adhd pdd nos instructie. Als instructeur moet je kunnen inspelen op hoe leerlingen kunnen reageren op bepaalde omstandigheden die je onderweg met de rijles tegenkomt.

Het is belangrijk dat je als rijschool dus up to date bent. Bij ons kun je terecht voor rijlessen auto-motor-bromfiets en aanhangwagen. Mocht een leerling problemen ondervinden met het volgen van theorie dan bieden wij hierin ook ondersteuning.

Al meer dan 5000 leerlingen hebben wij in de afgelopen jaren al mogen begeleiden op de weg naar hun rijbewijs. En wij hopen voor de toekomst nog vele te mogen opleiden tot veilige weggebruikers.

Op onze website www.rijschoolunieq.nl is alle informatie over de rijschool, rijopleidingen, ons team en geslaagde leerlingen te vinden. Ook hebben wij elke maand een leuke voordeel actie!

Wie weet mogen wij ook jou binnenkort begroeten op de weg naar het rijbewijs!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button