HoofdnieuwsRegionaalSport

Ron de Boer verlaat vv Kollum na zes seizoenen

KOLLUM – Vroeg in het seizoen is in goed overleg met elkaar al kenbaar gemaakt dat de samenwerking tussen v.v. Kollum en hoofdtrainer Ron de Boer aan het eind van dit seizoen zou eindigen.

Doelstellingen om talentvolle jeugd kansen te geven in de hoofdmacht van de v.v. Kollum was dan ook de laatste uitdaging voor Ron de Boer. Hierin is een goede lijn ingezet en heeft Ron laten zien oog te hebben voor jeugdige talentvolle spelers die inmiddels in de hoofdmacht hebben gedebuteerd.

Gezamenlijk kijkt vv Kollum terug op 6 mooie seizoenen, wat op zich al veelzeggend is over de uitstekende samenwerking. De Boer heeft in die periode laten zien niet alleen van betekenis te zijn voor het 1e elftal, maar ook voor de ontwikkeling van de vereniging in de volle breedte. Wij zijn hem hier als bestuur erg dankbaar voor.

Als hoofdtrainer kijkt de Boer zelf terug op een geweldige tijd van promotie, coronajaren, de bijna promotie naar de 1ste klasse. Inmiddels is Kollum in de laatste 2 seizoenen niet onverdienstelijk actief in de sterke Groningse / Drentse competitie. De vereniging vv Kollum heeft in de afgelopen 6 seizoenen mede dankzij een fanatieke groep vrijwilligers flink aan de weg getimmerd met o.a. de komst van een mooi kunstgrasveld en andere faciliteiten. Het laatste project, de nieuwe kantine, is prachtig geworden. “Ik zal zeker vele mensen bij vv Kollum gaan missen waarmee ik in de afgelopen jaren een band heb opgebouwd. Van spelers en staf tot supporters en sponsoren en bestuurders.”

Ron de Boer heeft aangeven om een nieuwe uitdaging aan te willen gaan in het trainersvak en zal zich gaan beraden over de juiste keuzes daar in. VV Kollum is inmiddels een procedure gestart om een nieuwe hoofdtrainer te zoeken.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button