EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Rondje Kunst(zinnig) Achtkarspelen in het teken van Open Ateliers

TWIJZEL – Op zaterdag 25 en zondag 26 mei a.s. organiseert de Keunstkrite weer het Rondje Kunst(zinnig) Achtkarspelen. Dit jaar is er gekozen voor een opzet waarin de aandacht is gericht op ateliers binnen de gemeente.

Op 13 locaties in Achtkarspelen stellen deelnemende hobby- en beroepskunstenaars hun atelier of werkruimte open voor bezoek.

De route valt samen met het openingsweekend van de landelijke Week van de Amateurkunst, waardoor de deelnemers ook landelijk een week onder de aandacht worden gebracht. Zeven van de veertien deelnemend kunstenaars zijn nieuw in de route.

Behalve schilderijen in verschillende technieken, keramiek en papier is er dit jaar ook een opvallend aanbod van objecten, weven en vilten, floraal werk en fotografie.

Keunstkrite biedt de route digitaal aan via Google Maps. Ook via flyers en de website waarop alle kunstenaars met adres vermeld staan kunnen belangstellenden hun keuze maken.

Alle locaties zijn daarnaast voor zien van een herkenbare aanduiding waarop het logo van de Keunstkrite is afgebeeld. De ateliers zijn op beide dagen geopend van 11-17 uur.

 

Meer informatie op www.keunstkrite.nl (http://keunstkrite.us2.list-manage2.com/track/click?u=8c5ac27180870cd19f1ec028a&id=0c889c7813&e=90030afbbe)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button