HoofdnieuwsRegionaalSport

Ronnie Pander verlaat vv Kollum

KOLLUM – Met pijn in zijn hart neemt Ronnie Pander na afloop van het huidige seizoen afscheid van vv Kollum. Ronnie krijgt de kans om full-time als trainer te gaan werken bij sc Heerenveen. Hij wordt daar verantwoordelijk voor de B-jeugd, en wordt tevens in de gelegenheid gesteld het oefenmeester 1 diploma te halen. Een unieke kans die het bestuur van vv Kollum Ronnie, ondanks de afspraken die al gemaakt waren voor het volgende seizoen, beslist niet wil onthouden.

Zaterdagmiddag om 12.45 uur is de selectie door Ronnie geïnformeerd. Het bestuur gaat nu in samenspraak met de selectie aan de slag om de vacature die op dit voor vv Kollum lastige moment op te lossen.

Het bestuur en de selectie willen Ronnie Pander heel hartelijk danken voor de geweldige wijze waarop hij vv Kollum heeft gediend. Het was een boppeslag om hem als trainer te hebben, en dat is ook gebleken uit de prestaties tot nu toe. Wij wensen hem heel veel succes toe met zijn nieuwe full-time trainersbaan en zijn er van overtuigd dat hij ook bij sc Heerenveen een succesvolle periode tegemoet gaat.

Het bestuur

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button