RTL Sterrenteam speelt tegen vv Kollum

KOLLUM – Ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van vv Kollum speelde zaterdagmiddag om 17.00, Kollum 1 tegen het RTL Sterrenteam. Er deden verschillende bekende Nederlands mee in het RTL Sterrenteam met o.a. John Williams, Geert den Ouden, Bas Muijs, Tim Douwsma en Ferry Somogyi. In de zevende minuut was het al raak toen Geert den Ouden van het RTL Sterrenteam de 0-1 maakte. Het RTL Sterrenteam was even iets te sterk voor de spelers van Kollum en maakte in de twaalfde minuut de 0-2.

Na de 0-2 kwam Kollum goed in actie en scoorde in de zeventiende minuut Randy van Malsen de 1-2 voor Kollum. Kort daarna maakt Johan Schat van Kollum de stand 2-2. In de vierentwintigste minuut scoorde Geert den Ouden de 2-3 voor RTL Sterrenteam.

In de tweede helft maakte het RTL Sterrenteam 2-4 en dat was tevens ook de eindstand. De wedstrijd was onder leiding van Jaap Kingma. Na de wedstrijd was het voor de Kollumer jeugd handtekeningen scoren en op de foto met bekende Nederlanders. Er kwamen ruim twaalfhonderd mensen naar de wedstrijd.