EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Sake Store voor 3FM Serious Request: hoe hoger het bod, hoe beter!

KOLLUM – Omdat Serious Request dit jaar plaatsvindt in Friesland, wil Sake Store (in samenwerking met Webwijs) hier graag zijn steentje aan bijdragen. Wij hebben met veel enthousiasme een mooie veilingsite gerealiseerd en vrijwel al onze leveranciers bereid gevonden om hiervoor geheel vrijblijvend mooie en unieke aanbiedingen beschikbaar te stellen. De gehele opbrengst van deze veiling zal naar het goede doel gaan, dus hoe hoger het eindbod, hoe beter!

Het thema van 3FM Serious Request is dit jaar “Let’s clean this shit up!”. 3FM vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van het gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.  Om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor dit mooie doel, staat er op de Sake Store Veiling voor ieder wat wils.

De veilingitems lopen uiteen van een complete herenkledingset tot een vakantiehuisje in Italie! Ook staan er diverse schoenen van het merk Bullboxer op, die door verschillende BN’ers versierd en bewerkt zijn, waardoor het een uniek item is geworden! Onder andere Bridget Maasland en Ellen ten Damme zijn voor de veiling aan de slag gegaan.

 

Bedenk je niet en surf snel naar de actiesite www.sakestorevoorseriousrequest.nl

 
Hoe steun ik Serious Request 2013?
STAP 1 – Bekijk onze veiling en kies een voor jou interessant product of dienst uit.
STAP 2 – Doe een bod dat hoger is dan het huidige bod om ervoor te zorgen dat het van jou wordt!
STAP 3 – Ben jij na het sluiten van de veiling op 20 december 2013 om 23.59 uur de hoogste bieder, dan ben jij de gelukkige winnaar EN heb je Serious Request gesteund met jouw bod!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button