HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Samen de armoede bestrijden

BUITENPOST – De gemeente Achtkarspelen werkt voor het bestrijden van armoede intensief samen met verschillende maatschappelijke organisaties die zich met armoedebestrijding bezighouden zoals: Kearn, Timpaan, Jeugdcultuurfonds, Voedselbank en de GGD. Om deze samenwerking te benadrukken en verder uit te bouwen hebben de gemeente en de partijen op dinsdag 23 mei een intentieverklaring ondertekent met de titel “Samen de armoede bestrijden”.

Intentieverklaring

Met het ondertekenen benadrukken alle partijen dat de bestrijding van armoede het meest is gebaat bij een gezamenlijke aanpak. Vanuit de partijen wordt een klankbordgroep gevormd, waarin ervaringen worden uitgewisseld en afspraken worden gemaakt voor een goede onderlinge samenwerking.

Samenwerken

De gemeente Achtkarspelen is er van overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan een nog betere uitvoering van het armoedebeleid. “Wij hechten veel belang aan een goede samenwerking met onze partners, want armoede op een duurzame manier oplossen kan de gemeente niet alleen”, aldus wethouder Sjon Stellinga.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button