EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

SamenLoop voor Hoop Team De hoop lopers

KOLLUM – Met de SamenLoop voor Hoop in aantocht willen wij jullie graag kennis laten maken met team De hoop lopers. De hoop lopers zijn ontstaan nadat Pietje Wiersma een oproep in de krant heeft gelezen, net zoals veel mensen hebben ook leden van De hoop lopers mensen verloren aan de strijd tegen kanker. Een tijd geleden hebben enkele leden al meegelopen voor Kika en ook de SamenLoop voor Hoop wilden ze niet aan zich voorbij laten gaan. Het team bestaat onder anderen uit leden uit Kollum, Marum, Hallum en zelfs Brabant. Ze hebben ook een eregast die meedoet aan het speciale programma voor eregasten.

De naam De hoop lopers is bedacht met de gedachte dat ze lopen voor hoop, hoop op het ophalen van veel geld, hoop op genezing, hoop op een mooie en indrukwekkende dag en hoop op veel enthousiaste mensen.

De leden zijn ontzettend fanatiek met acties, zo hebben ze op het pinksterplaza gestaan en Koningsdag doorgebracht door op de markt in Doezum te staan. Verder zijn de leden ontzettend creatief en maken ze van alles van onder anderen steigerhout. Daarnaast hebben ze nog een Vaderdag actie gehad, kukelvlaaien verkocht en op de fancy fair in Marum gestaan. Zoals we al vermelden De hoop lopers zijn een erg fanatiek team! Op de dag zelf houden ze een verloting waar ze nu ook al druk loten voor aan het verkopen zijn. En wij mogen verklappen dat de hoofdprijs een heuse ballonvaart is! Daarnaast kun je als je loten koopt van team De hoop lopers een fotoshoot, avondje bowlen, of een dinercheck winnen. Allemaal hele leuke prijzen.

Het team denkt dat 2 en 3 september erg mooie maar ook emotionele dagen gaan worden. Ze zijn bezig met een loopschema die al zo goed als is ingevuld. Zo kan iedereen zijn voorkeur geven over de momenten dat ze willen lopen tijdens de SamenLoop voor Hoop.

De organisatie wenst team De hoop lopers en alle andere teams nog ontzettend veel succes met de voorbereidingen voor de SamenLoop voor Hoop.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button