HoofdnieuwsRegionaalSport

SC Cambuur oefent tegen vvKollum

KOLLUM  Zaterdag 14 juli staat Kollum en omstreken een mooie en sportieve dag te wachten, want SC Cambuur komt net als vorig seizoen langs om een wedstrijd te spelen tegen Kollum.

De formatie uit Leeuwarden van het trainersduo Alfons Arts en Henk de Jong is inmiddels alweer druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Jupiler League. Hoewel het vorig jaar voor de Leeuwarders een makkelijke 12-1 overwinning werd, hoopt de selectie uit Kollum onder leiding van Ronnie Pander en Siebe Bos dit jaar meer weerstand te bieden.

Kollum, dat vorig seizoen promoveerde naar de tweede klasse, beschikt over een aantal nieuwe aanwinsten. Zo zijn Denny Nicolai en Wiebe Postma teruggekomen na een jaar bij een andere club gevoetbald te hebben. Verder zijn de keepers Johan Vonk en Eppie Weidenaar toegevoegd aan de groep. Middenvelder Otto Christiaan Jonker is overgekomen van vv Buitenpost. Bovendien zijn er een aantal talentvolle jeugdspelers doorgestroomd naar het eerste elftal.

Voorverkoop

Kaarten voor deze wedstrijd zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 7,50 euro, aan de kassa 10 euro en kinderen t/m 12 jaar mogen altijd voor 5 euro naar binnen. De voorverkoopadressen zijn Hoekstra Tabak- en Lectuurshop en Cafetaria Lunchroom De Pruttelpot, of reserveer uw kaart(en) door een e-mail te sturen naar [email protected].

De aanvang van de wedstrijd is 17:00 uur en aansluitend zal er ook een mooie afterparty zijn. Kollum hoopt u te begroeten op zaterdag 14 juli op het sportpark Baensein!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button