HoofdnieuwsRegionaalSport

SC Heerenveen oefent op 2 juli tegen VV Buitenpost

BUITENPOST – SC Heerenveen komt donderdag 2 juli naar VV Buitenpost. De formatie van trainer Dwight Lodeweges speelt om 19.00 uur een oefenduel tegen de eerste selectie van Buitenpost. Speelt Mark Uth dan nog mee of presenteert de eredivisionist dan al een nieuwe spits? Hoe dan ook, het belooft weer een voetbalfeest te worden op sportpark De Swadde. De voorverkoop start vrijdag 5 juni.

SC Heerenveen is nu met vakantie en begint al weer vroeg in de voorbereiding op het seizoen 2015 – 2016. De club is een graag geziene gast in Buitenpost. Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele clubs zoals Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, KV Mechelen, AZ, FC Groningen en PSV. Ajax speelde in totaal vier keer op het hoofdveld.

Voorverkoop

De wedstrijd op donderdag 2 juli begint om 19.00 uur. De kaarten kosten € 5 voor kinderen tot en met 12 jaar, vanaf 13 jaar € 10. Iedereen die deze wedstrijd wil meemaken en niet graag in de rij staat, kan kaarten in de voorverkoop aanschaffen in Buitenpost bij tankstation Veenstra (Texaco), Kuipersweg 74a, of dropshop Liquorice, Kerkstraat 72 of in Burgum bij Mitra Kempenaar, Markt 69.

Archief foto’s 2014 Nieuwsuitkollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button