EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Scholieren Lauwers college Kollum in actie voor dance4life

KOLLUM – Het Lauwers college organiseert dit jaar op alle locaties een cultuurweek. Locatie Kollum combineert dit met het dance4life project. Onze leerlingen komen in actie voor een goed doel en zetten zich graag in! De leerlingen volgen in de week van 5 t/m 9 november een aangepast lesprogramma. Zij volgen onder andere een lessenserie over aids/hiv, nemen deel aan culturele workshops en treffen voorbereidingen voor de grote actie-dag op vrijdag 9 november. Ook doen zij mee aan een sterkste leerling wedstrijd!

Herfstfair op vrijdag 9 november.

De leerlingen en docenten organiseren op vrijdag 9 november vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur een fair. Er zullen o.a. woondecoraties, kerstdecoraties, cakejes en houten meubeltjes worden verkocht. Maar ook heeft iedere klas een actie opgezet waarmee zij ook geld proberen binnen te halen. Zo kunt u uw auto laten wassen, heerlijke poffertjes en andere lekkernijen kopen. De kinderen kunnen zich laten schminken, u kunt een manicure nemen maar er is nog veel meer! Iedereen is welkom om de inzet van onze leerlingen met eigen ogen te zien en het goede doel te steunen!

 Dance4life event 2012

Op 1 december, Wereld Aids Dag, sluit dance4life het scholenprogramma 2012 af met het dance4life event. Elke scholier in Nederland die actief is geweest voor dance4life en ten minste 50 euro heeft ingezameld, krijgt exclusief toegang tot het event in Ahoy Rotterdam.

 

Over dance4life

Wereldwijd leven 5 miljoen jonge mensen met hiv en nog steeds raken elke dag 3.000 jongeren geïnfecteerd. Slechts één op de drie jongeren heeft de juiste informatie over seks, hiv en aids. Dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in bijna 30 landen verspreid over 5 continenten.

 

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button