HoofdnieuwsRegionaal

Schrijfster Naomi Wolters-Fraaij komt met eigen debuut prentenboek ‘Kijk omhoog’

KOLLUM – Kollum heeft sinds kort een nieuwe auteur en illustrator in het dorp. Naomi Wolters-Fraaij heeft haar debuut prentenboek “Kijk omhoog” uitgebracht. Dit boek belooft een hartverwarmende ervaring voor zowel kinderen als volwassenen, waarbij het de lezers meeneemt op een magische reis door de lucht.

“Verlies jezelf in de betoverende wereld van de lucht met ‘Kijk omhoog,'” vertelt Wolters-Fraaij enthousiast. “Het boek neemt jong en oud mee van zonsopgang tot zonsondergang en verder naar de mysterieuze diepten van het heelal. Laat je meeslepen door de ritmische tekst en levendige illustraties die de schoonheid van de natuur tot leven brengen.”

Het prentenboek is ideaal als bedtijdverhaal, voor leerzame momenten en het stimuleren van liefde voor de natuur. Naomi’s liefde voor de steeds veranderende lucht en haar zoon vormden de inspiratiebron voor dit boek. “Ik wilde iets creëren dat zowel kinderen als volwassenen samen konden ontdekken en waarin ze zich konden verliezen,” legt ze uit.

Met “Kijk omhoog” heeft ze een boek gecreëerd dat niet alleen uitnodigt tot lezen, maar ook tot gezamenlijke ontdekking en bewondering van de natuur. Elk detail op de pagina’s is zorgvuldig geplaatst om de magie van de lucht en het heelal te vangen. “Lezen bevordert een gezamenlijke band,” zegt Wolters-Fraaij. “Dit wordt versterkt door samen even weg te dromen en te ontdekken.”

“Kijk omhoog” is inmiddels verkrijgbaar online en in diverse boekhandels. Wolters-Fraaij moedigt iedereen aan om een exemplaar te kopen en de betoverende wereld van de lucht te ontdekken. “Laat de fantasie van uw kind tussen de wolken zweven en ontdek samen de magie van de natuur.

Op instagram heeft ze tevens een pagina gecreëerd waarin ze volgers meeneemt in het proces van het huidige boek en met oog op een mogelijke nieuw boek. Ze is te volgen als @NaomiFraaij.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button