HoofdnieuwsRegionaal

Shantykoor Haven in Zicht wordt Amusementskoor Haven in Zicht

Het Shantykoor Haven in Zicht maakt bekend dat zij haar naam per 1 juni 2016 zal veranderen in Amusementskoor Haven in Zicht.

De naamswijziging is een logisch gevolg van de nieuwe koers die het koor vaart, waarbij verjonging, repertoirevernieuwing en kwaliteitsverbetering een belangrijke rol spelen.

Het koor, dat op dit moment 15 actieve leden telt, is al sinds 1999 een graag geziene gast in verzorgingshuizen en op festivals.

Naast een voor alle leeftijdsgroepen aansprekend repertoire van zeemansliederen en shanty’s, zingt het koor Ierse folksongs, popsongs, friese liedjes en meer eigentijdse liederen.
Met de koerswijziging hoopt men nieuwe leden, in alle leeftijdsgroepen, aan te kunnen trekken. Ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.
Sinds 2014 staat het koor onder leiding van een ervaren zangcoach uit Haren, iedereen kan zingen.

In 2014 zijn de dames voorzien van nieuwe kleding. Een vlot en eigentijds blauw shirt en daarop een vrolijk gekleurde stola.
Tegelijk met de naamsverandering lanceren wij onze vernieuwde website www.amusementskoorhaveninzicht.nl

Op deze website is tevens meer informatie te vinden over het koor en daarnaast zullen er regelmatig nieuwsberichten en foto’s over de activiteiten van het amusementskoor worden geplaatst.

Voor boekingen kunt u terecht bij Geert en Tineke Dijkstra, tel. 0511-451994
of mailen naar [email protected]

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button