EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Sing in 3 maart Vlieg er eens uit!

KOLLUM – Al weer een maand voorbij. Het is weer tijd voor de Sing In. Als ik dit stukje maak is het voorjaarsvakantie. Voor sommigen een reden om even weg te gaan. Soms op wintersport en weer anderen gaan een weekje weg in eigen land. Eigenlijk even wegvliegen uit de dagelijkse sleur, even op adem komen. Wat is het fijn als dat kan.

Ook bij God kun je op adem komen. Ik denk aan het bekende lied: Als een hert dat verlangt naar water zo verlangt mijn ziel naar U. Verlangen om tot rust te komen bij jouw Schepper, je Hemelse Vader die jou zo goed kent en weet wat je nodig hebt.

Het thema van deze Sing In is Vlieg er eens uit! Het is altijd weer verrassend hoe Grieteke dit thema uitlegt, tussen de liederen door.  We willen u van harte uitnodigen voor deze Sing In.

De liederen die we zingen zijn gekozen bij het thema en komen uit  verschillende zangbundels zoals het Liedboek voor de kerken, Bundel van Joh. de Heer , Evangelische liedbundel en de Opwekkingsbundel. Ook de liederen voor de kinderen worden met zorg gekozen, passend bij het thema.

Het is voor de Sing In commissie ook fijn om te zien dat we elke keer weer nieuwe mensen mogen begroeten maar ook zijn we erg blij met onze trouwe ,vaste bezoekers.

We hopen u te mogen begroeten op zondag 3 maart in de Kandelaar aan de Voorstraat.

Het begint om 19.00 uur , we stoppen een uurtje later en we hopen dat we dan kunnen zeggen :Wat vliegt de tijd , maar ik ben wel tot rust gekomen.!

In april is dan al weer onze laatste Sing In van het seizoen maar de Sing In verleent ook haar medewerking aan de tentdienst tijdens de Kollumer Katdagen.

Van harte uitgenodigd!

Sing in Kollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button