HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Sionsberg produceert serie korte documentaires

DOKKUM – Sionsberg in Dokkum komt begin november 2016 met de eerste aflevering in een serie korte documentaires. Met de serie wil Sionsberg laten zien hoe het zorglandschap in Noordoost Friesland er op dit moment uit ziet en welke rol Sionsberg hierin speelt.

“We merken dat het voor sommige mensen nog steeds onduidelijk is wat er allemaal mogelijk is in Sionsberg”, aldus Peter Lalkens, financieel directeur. “Vooral als het gaat om de poliklinische zorg. Met de serie korte documentaires willen we laten zien welke mogelijkheden Sionsberg biedt en hoe hierin wordt samengewerkt met bijvoorbeeld huisartsen.”

Visueel ingesteld

Sionsberg kiest voor film, omdat het daarmee eenvoudig mogelijk is om mensen echt dingen te laten zien. “Mensen zijn toch visueel ingesteld. Als je laat zien wat je doet, zullen mensen dat eerder onthouden.” De korte documentaires duren gemiddeld tien minuten en worden geplaatst op You Tube, de website en de andere social media kanalen van Sionsberg.

Sporen verdiend

Sionsberg produceert de korte documentaires in samenwerking met Heathland Productions uit Hantum. “We vinden het belangrijk dat onze partners ook geworteld zijn in de regio Noordoost Friesland. Daarom hebben we gekozen voor Heathland Productions. Dit zijn ervaren mensen die hun sporen in de (lokale) journalistiek verdiend hebben.”

De documentaires van Sionsberg verschijnen vanaf november 2016 elke eerste volledige week van de maand. Er komen ten minste vijf afleveringen.

De eerste aflevering van de documentaire is vanaf vandaag te bekijken via You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=xkmpIjYOjww&feature=youtu.be.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button