EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Skeelertoppers tijdens Open Dag Skeelerclub Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Zaterdag 6 april organiseert Skeelervereniging Surhuisterveen van 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag! De jongste Skeelervereniging van Friesland groeit nog elk jaar, en heeft inmiddels ruim 50 leden. We trainen op de prachtige skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen (het ijsbaanterrein).

 

Tijdens de Open Dag staan er vele skeeleractiviteiten op het programma. Wij zijn er trots op dat er opnieuw een aantal skeelertoppers van het Team De Haan Westerhoff naar Surhuisterveen komen, voor het geven van een spectaculaire demonstratie. Naast demonstraties worden er, samen met onze eigen trainers, een aantal clinics voor de jeugd verzorgd. Voor iedereen die eens kennis wil maken met de mooie skeelersport stelt de vereniging skeelers en helmen beschikbaar. De Open Dag is dus een mooie gelegenheid om het eens te proberen!

 

De Open Dag is tevens de start van het skeelerseizoen. Bij onze vereniging wordt getraind op maandag, woensdag en vrijdag onder begeleiding van ervaren trainers. Alle niveaus zijn welkom, van beginnende recreant tot ervaren rijders en van jong tot oud. Wij bieden ieder de mogelijkheid om gratis drie proeflessen te volgen. Kijk voor meer informatie op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl.

 

Skeeleren is een actieve en gezellige sport, die voor iedereen geschikt is. Dus komt op 6 april langs bij skeelervereniging Surhuisterveen, proef de sfeer, en doe mee! De toegang is gratis.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button