HoofdnieuwsRegionaalSport

Slechte start voor Invicta 1

KOLLUM – Zaterdag 25 januari ’14 stond er voor de Pruttelpot formatie een belangrijke pot op het programma. Het EKC 2000 uit Emmen stond 2 punten onder de koplopers Invicta en it Fean. Bij winst zouden dus goede zaken worden gedaan. Om stipt 17.20 mocht de Pupil vd Week Fardau Faber de bal namens de thuisploeg in het spel brengen.

EKC begon met een goede aanval en kwam terecht op een 0-2 voorsprong. Hierna bleven ze, mede door cruciale beslissingen van de scheids, scoren. Invicta kon niet meekomen in het flitsende spel van EKC en kwam op een 0-6 achterstand.  David van Dusschoten nam de ploeg op sleeptouw door een strafworp koelbloedig af te ronden.  Waar EKC rustig door ging met het creëren van kansen, begon Invicta ook wakker te worden.

Er werd meegescoord met EKC en ging met een 4-11 de rust in. Het verschil van 6 doelpunten werd teruggebracht na een verschil van 4, maar dichterbij kwam invicta dan ook niet. Dit mede doordat er verzuimd werd in het afronden van opgelegde kansen.  De eindstand werd genoteerd door Arjan Kiewiet die vanaf tweeënhalf meter de korf wist te vinden.

De slechte start voor Invicta heeft EKC de winst bezorgd.  Maar waar koploper it Fean ook verlies van de Flamingo’s blijft deze competitie spannend.  Volgende week reist de Pruttelpot formatie af naar het verre Almelo om hopelijk de punten mee naar kollum te nemen.

Doelpuntenmakers Invicta:

Arjan Kiewiet 4,  David van Dusschoten 3, Ruurd Meindertsma , Annejan Miedema 2,

Elisabeth Thalen, Mirjam Ellens, Trynke Groendijk 1

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button