HoofdnieuwsRegionaal

Slotconcerten Stichting Streekmuziekschool de Wâldsang

BURGUM – A.s. zaterdagavond 14 juni a.s. laten muziekschoolleerlingen van zich horen tijdens dit slotconcert in De Ikker, Bulthuissingel 5 te Burgum. Iedereen is van harte uitgenodigd. Op het programma staan bijdragen door diverse ensembles, waarmee een afwisselend programma gewaarborgd is. Het concert begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

Op donderdag 19 juni a.s. wordt er nog een grote examenpresentatie gehouden door C en D kandidaten HAFABRA. Deze presentatie vindt plaats de Flambou, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen.  De aanvang is 19.30 uur en ook hier is de entree gratis.

Deze concerten zijn een van de laatste activiteiten van Stichting Streekmuziekschool de Wâldsang.

Het bestuur van de stichting heeft vorig jaar besloten al haar activiteiten te staken per 30 juni 2014. Wegens bedrijfseconomische redenen komt er een einde aan een tijdperk waarin Stichting Streekmuziekschool de Wâldsang zo veel jong (en ouder) talent wegwijs heeft gemaakt in de wereld der muziek. Want dat er veel is bijgedragen aan de muziekeducatie in de regio moge duidelijk zijn. Daar heeft het enthousiaste docentencorps jaren lang borg voor gestaan. Velen van hen hebben er voor gekozen als zelfstandige muziekonderwijs te willen geven in de regio waardoor er ook in de toekomst voldoende mogelijkheden zijn om muzieklessen te volgen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button