Buiten regioEvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Spectaculaire opening door ME glazen huis Damwâld

DAMWÂLD – Van woensdag 18 t/m dinsdag 24 december staat er een glazen huis voor Serious Request in het winkelcentrum van Damwâld. U kunt deze week genieten van verschillende artiesten die optreden in het glazen huis, met als doel zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel van Serious Request.

Op Woensdag 18 december om ca. 13.45 uur opent de ME het glazen huis op spectaculaire wijze waarbij burgemeester Aalberts een belangrijke rol inneemt!

 Glazen huis Damwâld

De hele week treden er verschillende artiesten op in het glazen huis van Damwâld. Het glazen huis is geopend van 09.00 tot 19.30 uur. Informatie over de artiesten die deze week optreden is te vinden op de facebookpagina. https://www.facebook.com/glazenhuis.damwoude

3 FM voor Serious Request

3FM focust zich tijdens Serious Request 2013 in Leeuwarden op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De drie DJ’s die van 18 t/m 24 december het Glazen Huis in Leeuwarden gaan er in die week alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button