EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Spinning in de gracht voor het goede doel in Kollum

KOLLUM – ZwemCentrum Kollum organiseert op 29 september 2012 een groot evenement in het centrum van Kollum naar aanleiding van de verkiezing zwembad van het jaar 2012.

Van ’s ochtends 08.30 tot ’s avonds 20.30 zullen er rond de wal en in het centrum van Kollum activiteiten plaatsvinden. In de grachten wordt er 12 uur lang op een Aqua-spinning fiets gefietst. Verenigingen zullen in teams van 4 personen de fietsen 12 uur lang draaiende moeten houden. Bezoekers hebben de mogelijkheid om een half uur mee te spinnen, bij het volmaken van het half uur kunt u korting ontvangen op een zwempakket bij ZwemCentrum Kollum. Er zijn nog plaatsen vrij dus geef u of uw vereniging nu snel op bij ZwemCentrum Kollum!

Met het evenement willen we zoveel mogelijk geld binnen halen voor het goede doel Nocht en Wille. Nocht en Wille is een organisatie welke dagbesteding aanbied voor mensen met een meervoudige ernstige handicap. Deze organisatie willen wij graag een steuntje in de rug bieden.

Voor de groepen 4,5 en 6 voor de scholen in Kollumerland zullen er activiteiten worden gehouden met onder andere een groot springkussen en een parcours door de winkelstraat.
’s Avonds rond 20.00 zal een bekende artiest het publiek en de spinners in het water entertainen met muziek.
Kortom het wordt een leuke en plezierige dag waarbij we u van harte willen uitnodigen.
Tot ziens bij het evenement Aqua-spinning in de gracht en vergeet vooral niet te stemmen op ZwemCentrum Kollum. (www.zwembadvanhetjaar.nl)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button