HoofdnieuwsRegionaalSport

Spinningmarathon t.b.v. energiestofwisselingsziekten

BUITENPOST – Op zaterdag 15 februari , van 13.00 tot 19.00 uur organiseert fietsteam Switte4Energy voor het derde opeenvolgende jaar een spinningmarathon. De opbrengst van deze spinningmarathon gaat naar Stichting Join4Energy. Elke week worden er ca. 4 kinderen met energiestofwisselingsziekten geboren. 50% haalt het 10e levensjaar niet, 70% wordt niet volwassen. Hier moet een medicijn voor komen.

De spinningmarathon wordt gehouden bij Bewegingscentrum Switte te Buitenpost. Iedereen kan zich inschrijven voor 1 tot maximaal  6 uren spinning. Tijdens de finale, van 18.00 tot 19.00 uur, komt de bekende spinningsinstructeur Gert Tholen van UIC Cycling een les geven. UIC Cycling is binnen fietsen met de beleving van buiten, een fantastische ervaring. Wilt u ook 1 of meerdere uren meedoen, schrijf u dan in via www.switte4energy.nl of stuur een email naar [email protected]. Vooraf inschrijven via de website voorkomt teleurstelling bij de balie. Want vol = vol.

Op zaterdag 15 februari is Bewegingscentrum Switte van 08.00 tot 19.00 uur geopend. U kunt deze dag gewoon lekker komen sporten. De dag staat wel geheel in het teken van het goede doel, dus als u komt sporten wordt u gevraagd een kleine bijdrage te leveren voor het goede doel. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding van € 5,00 uw conditie laten testen.

Ook sponsor Coop Supermarkt Buitenpost heeft een leuke actie:  Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn er Coop-medewerkers aanwezig op 2 spinningfietsen. Zij geven tijdens het spinnen kortingsbonnen  weg aan de deelnemers en bezoekers welke die dag te besteden zijn bij Coop Supermarkt Buitenpost. Tevens kunt u de komende periode uw statiegeldbon aan dit goede doel doneren, door deze in de zuil bij het statiegeldinzamelpunt te doen.

Dankzij sponsoren Bewegingscentrum Switte en Coop Supermarkt Buitenpost gaat de volledig opbrengst van de dag naar Join4Energy. Vorig jaar was de opbrengst € 1.012,50. Switte4Energy rekent erop dat dit bedrag 15 februari wordt overtroffen. Kijk voor alle informatie en aanmelding op www.switte4energy.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button