HoofdnieuwsRegionaalSport

Start nieuwe groep FierFit! bij Bewegingscentrum Switte

BUITENPOST – In een sportief T-shirt met bijpassend logo gaf wethouder Klaas Antuma van de gemeente Achtkarspelen in september vorig jaar bij Bewegingscentrum Switte in Buitenpost het startschot voor FierFit!, een beweeg- en leefstijlprogramma voor kinderen van 7 tot 12 jaar met (beginnend) overgewicht.

Het programma is een samenwerking van Kinderfysiotherapie Buitenpost, Kinderdiëtisten Friesland, Switte Bewegingscentrum, Achtkarspelen Fit!, Centrum voor Jeugd en Gezin Achtkarspelen en heeft als doel het aanleren van een gezonde leefstijl voor een gezond gewicht. Ondertussen draait het programma alweer een half jaar en de reacties van zowel de kinderen, ouders als begeleiders zijn zeer positief.

Vanaf 1 april start er een tweede groep en op dinsdag 11 maart om 17.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor belangstellende ouders/verzorgers bij Bewegingscentrum Switte in Buitenpost. Tijdens deze bijeenkomst wordt precies uitgelegd wat het programma inhoudt, wat er van de deelnemers verwacht wordt en wat de deelnemers mogen verwachten.

 

Op www.kinderfysiotherapiebuitenpost.nl staat alle informatie over de inhoud van het programma , de informatiebijeenkomsten en hoe je je kunt aanmelden.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button