RegionaalSport

Start To Run clinic in Kollum

KOLLUM – Na de zomervakantie gaan we weer beginnen en de inschrijvingen zijn alweer begonnen.
Kollum- ”Je hebt je voorgenomen om te gaan sporten, en hardlopen lijkt je wel wat, dan kun je op 8 september aan de slag in Kollum”. Hardlopen is gezond en het is gemakkelijk in je drukke leven in te passen. Toch ervaren veel beginners dat het lastig is om zelf te starten, want wie neemt zich niet regelmatig voor om weer te gaan lopen en eindigt toch op de bank voor de televisie. Hardlopen is de meest efficiënte manier om hart, bloedvaten en longen in een optimale conditie te brengen en je tevens te wapenen tegen gezondheidsrisico’s zoals hoge bloeddruk en overgewicht. Wanneer je driemaal per week 30 minuten gaat hardlopen zal je vlug een uitstekende fitheid ervaren. Meermaals oefenen per week is veel beter dan eenmaal per week een langere afstand lopen.

Dertig minuten lopen doet wonderen tegen alle mogelijke vormen van stress. Deze fysieke inspanning geeft een geweldig ontspannend gevoel en geeft je tevens veel energie. Wanneer je de mogelijkheid hebt om ’s morgens te oefenen, zul je versteld staan over de hoeveelheid energie waarover je beschikt. De dag kan niet meer stuk! Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Start To Run begrijpt dat en helpt een handje met zeven hardloop trainingen die iedere beginner over de drempel helpt. Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend. Start To Run is niet alleen sportief, maar ook gezellig en leuk. Wat is er mooier en motiveert beter dan samen werken aan een goede conditie. Start To Run is zowel voor beginners als gevorderden jong & oud.

De trainingen die gegeven gaan worden kunnen door een ieder uitgevoerd worden en duren zeven weken, iedere zaterdag te beginnen op 8 september om 9.30 uur vanaf het Maartensplein bij De Colle aan de Kerkstraat 4 in Kollum. Na zeven weken ”Ik wist niet dat ik dit in mij had. Ik kan nu drie kilometer achtereen hardlopen en dat pas na zeven weken trainen. Het beste begin van je weekeinde, want na gedane arbeid voel je je fitter, een heerlijk gevoel”,is een veel gehoorde reactie van deelnemers van een voorgaande editie van Start To Run. ”Na de eerste trainingsdag op 8 september gaan we verder op 15,22,29 september en op 6,13 en 20 oktober. Deze laatste trainingsdag met een drie kilometer testloop zal op een leuke manier worden afgesloten. Bij deze afsluitende loop krijgt iedereen een leuke herrinering.

Opgeven voor de Start To Run clinic gaat via: www.yakultstarttorun.nl
Twijfel je nog, of voor eventuele verdere vragen kunt u bellen met 0511452932 & 0623505207 of via e-mail: [email protected]

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button