HoofdnieuwsRegionaal

Startersmarkt geeft gratis energiebesparingsadvies

DOKKUM – Op dinsdag 17 september 2013 wordt voor de eerste keer een Startersmarkt  gehouden in Dokkum. Deze vindt plaats tussen 19.30 en 21.00 uur in het kantoor van Thús Wonen. Op de Startersmarkt kan het publiek, naast achtergrondinformatie over koopwoningen, gratis energiebesparingsadvies inwinnen.

De Startersmarkt is een samenwerking van Makelaardij Roos, Woonaccent Makelaars Friesland, De Hypotheker, het energieconsortium ‘Goed Bezig’ van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel en Thús Wonen. De Startersmarkt is er voor de starter, maar ook voor iedereen die meer wil weten over het kopen van een woning.

De Startersmarkt informeert haar bezoekers over welke woningen er in de omgeving van Dokkum te koop zijn. Maar er is meer: men kan informatie inwinnen over het financieren van een koopwoning. Bovendien wordt er gratis energiebesparingsadvies gegeven door het energieconsortium ‘Goed Bezig’. Het consortium is de mede-initiatienemer van het BespaarHûs aan de Bonifatiuspolder 62 in Dokkum. Verschillende ondernemers uit de regio Dokkum hebben deze woning onder handen genomen om te laten zien met welke energiebesparende maatregelen mensen minder energie verbruiken. De bedrijven die meewerken aan het BespaarHûs hebben zich verenigd in het consortium ‘Goed Bezig’.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button