HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Stellema lanceert nieuwe afdeling Bedrijfsfinancieringen

KOLLUM – Stellema kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe afdeling Bedrijfsfinancieringen, onder leiding van de ervaren adviseur Henk van der Naald. De samenwerking, die op 1 mei 2024 van kracht is geworden, markeert een belangrijke stap voor Stellema om haar dienstverlening uit te breiden en beter in te spelen op de groeiende vraag naar bedrijfsfinancieringen.

Henk brengt een schat aan ervaring mee als zelfstandig adviseur, met een bewezen staat van dienst in het verstrekken van financieringen aan ondernemers . Zijn toetreding tot Stellema komt op een moment dat het bedrijf steeds meer verzoeken ontvangt van ZZP’ers en MKB bedrijven voor een bedrijfsfinanciering. Het opzetten van een aparte afdeling voor deze dienstverlening is dan ook een logische stap voor Stellema.

“Het is onze missie om ondernemers te ondersteunen in het blijven focussen op waar ze goed in zijn: ondernemen,” zegt Henk van der Naald. “Met onze expertise op het gebied van bedrijfsfinancieringen en de toegang tot een breed scala aan financiers, kunnen we de juiste match maken tussen de financieringsbehoefte van de ondernemer en de beschikbare mogelijkheden in de markt.” Dit omvat ook herfinanciering, waarbij we bestaande financieringen herzien en indien nodig aanpassen om de financiële situatie van de ondernemer te optimaliseren.”

Naast het partnerschap met RegioBank, heeft Stellema toegang tot meer dan 50 andere geldverstrekkers, variërend van de traditionele grootbanken tot crowdfunding en lease- en factormaatschappijen. Dit stelt hen in staat om snel en efficiënt te handelen en ondernemers te voorzien van passende financieringsoplossingen.

“We begrijpen als collega-ondernemers de uitdagingen waar ondernemers mee te maken
hebben,” voegt Klaas Jan van Stellema toe. “In tegenstelling tot sommige andere banken, kijken wij verder dan alleen de risico’s voor de financiële instelling. Onze focus ligt op het vinden van de beste oplossing voor de ondernemer.”

Met de lancering van de nieuwe afdeling streeft Stellema ernaar om nog meer ondernemers te helpen bij het realiseren van hun zakelijke dromen. Ondernemers kunnen vanaf nu een afspraak maken op het kantoor van Stellema in Kollum of in Stiens, uiteraard zijn afspraken op locatie mogelijk.

Voor meer informatie, neem contact op met: Stellema in Kollum of Stiens 0511 451997 | 058 2574411 of rechtstreeks met Henk van der Naald 06 51758168.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button