HoofdnieuwsRegionaal

Stichting oud Achtkarspelen staat voor u klaar

BUITENPOST – Wilt u meer weten over de geschiedenis van uw dorp? Genealogisch onderzoek doen? Archiefmateriaal van Stichting Oud Achtkarspelen bekijken of in gesprek gaan met iemand die u verder helpt? Dan staan bestuursleden van de stichting op vrijdagavonden (19.00-20.30 uur) in februari en maart voor u klaar in de bibliotheek van Surhuisterveen.

Oude foto’s of ansichtkaarten van Achtkarspelen in uw bezit?

Wij willen deze graag bewaren voor de toekomst. Wij nodigen u van harte uit op deze vrijdagavonden langs te komen en de afbeeldingen door ons te laten scannen, zodat u het materiaal meteen weer mee kunt nemen.

Heeft u historische afbeeldingen of films, maar kunt u niet op deze vrijdagavonden naar de bibliotheek komen? Dan kunt u een afspraak maken met Karin van IJsseldijk, e-mail: [email protected]

Benieuwd naar de plakboeken van Jan de Vries met materiaal over Surhuisterveen tot meer dan 50 jaar terug? Deze kunt u op de 1e en 3e vrijdag (19.00 – 20.00 uur) van elke maand bekijken in de bibliotheek van Surhuisterveen.

Het Historisch InformatiePunt Achtkarspelen is bereikbaar tijdens de openingstijden van de bibliotheken in Buitenpost en Surhuisterveen. Kijk voor meer informatie op www.ontdekdebieb.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button