HoofdnieuwsRegionaal

Streekomroep RTV NOF wint landelijke omroepprijs: OLON Award

HILVERSUM – Vrijdagmiddag zijn in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de OLON Lokale Omroep Awards 2014 bekend gemaakt. RTV NOF heeft in de categorie ‘Crossmediaal’ een award gewonnen voor de verslaggeving rondom de intocht van Sinterklaas in Dokkum. De andere genomineerden in de categorie crossmediaal waren het Eindhovense Studio-040 en RTV Purmerend.

De jury prees de teamprestatie van een relatief kleine omroep. Via radio, televisie, internet en social media kon niemand om de intocht van Sinterklaas heen. RTV NOF Voorzitter Simon Talsma: ‘Dit is het derde jaar op rij dat wij met onze prachtige omroep genomineerd zijn, nu gaat de award mee naar Friesland! Een enorme waardering voor de vele uren inzet van de vrijwilligers’.

Uit het juryrapport: ‘Een evenement als het jaarlijkse sinterklaasfeest leent zich heel goed voor een crossmediale aanpak. RTV NOF heeft goed begrepen hoe dat werkt en het is bijzonder om te zien dat achter hun aanpak echt een idee schuilt. Je kunt ook zien dat er een gedegen voorbereiding en plan ten grondslag ligt aan deze inzending’.

 

v.l.n.r.  Iwan Reuwekamp (jury), Simon Talsma en Hans Postma (RTV NOF)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button