HoofdnieuwsRegionaal

Streetdancekidz Twijzelerheide groot succes

TWIJZELERHEIDE – Wethouder Klaas Antuma toonde zich op 10 maart in Twijzelerheide van zijn sportieve kant. Samen met een groep jonge kinderen bewoog hij vrolijk mee op muziek tijdens een les van StreetdanceKidz.

StreetdanceKidz is onderdeel van het programma ‘Achtkarspelen Fit!’ De dansgroep voor kinderen vanaf 5 jaar is opgericht door Elly de Boer uit Twijzelerheide. Elly is moeder van een van de kinderen.

Elkenien dwaande

‘Dit prachtige initiatief vanuit de mienskip sluit naadloos aan bij het elkenien dwaande beleid van de gemeente Achtkarspelen’, aldus wethouder Klaas Antuma. ‘Een zeer succesvol initiatief bovendien. De dansgroep is inmiddels gegroeid tot 27 kinderen en wordt daarom vanaf volgende week uitgebreid met een tweede dansgroep.’

Achtkarspelen Fit!

Met Achtkarspelen Fit! vraagt de gemeente aandacht voor een actieve levensstijl; gezond eten en voldoende bewegen. De activiteiten richten zich op de dorpen Gerkesklooster-Stroobos, Twijzelerheide en Harkema. Uitgangspunt is dat de activiteiten door de inwoners van de dorpen zelf worden bedacht en uitgevoerd.

In Twijzelerheide zijn trouwens nog meer sportieve activiteiten. Jeugdweerbaarheid voor kinderen vanaf groep 7 op woensdagmiddag en Zumba voor 30+ op maandagavond. Iedereen is welkom!

Meedenken of zelf aan slag?

Heeft u ook een concreet idee? Neem dan contact op met Thea Seinen, telefoon 06 10 18 62 70 of email [email protected]. Ook als u gewoon eens mee wilt denken of helpen bij een activiteit bent u van harte welkom contact op te nemen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button