Sport

Succesvol Acro-weekend in Scheemda voor teams WSBF

SCHEEMDA – In Scheemda werden afgelopen zaterdag en zondag het Open Groninger Kampioenschappen gehouden. De teams van WSBF mochten wederom regelmatig het podium betreden.

Op de zondag was er goud voor het D- duo Eline Bakker en Fleur Vegter, zij wisten beslag te leggen op het goud in de grootste categorie deelnemers van de dag. Een 5de plek en tevens een medaille was er voor hun clubgenoten Lotte van Sluijs en Anouck Hofstede. Ook was er goud voor het duo C lijn Chaluna van der Elst en Jiska Batema. Met hun balans- oefening waren zij te sterk voor de concurrentie. Het duo Elina Sipma en Lieke Bos wat eveneens uitkomt in de C lijn wisten een gouden medaille te behalen met hun tempo- oefening. Met een 16.300 zetten ook beide C duo’s van WSBF het hoogste cijfer Technisch neer in hun categorie. Het mix pair Yannick van der veen en Eva van Sluijs mochten de hoogste plek van het erepodium betreden.Met een prachtig uitgevoerde tempo oefening bezorgde dit duo menigeen kippenvel. Bij de trio’s junior C lijn, was er ook een gouden plak voor Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom.

Op de zaterdag werd er  door de teams van WSBF eveneens eremetaal behaald. Jantina de Vries en Elsa de Vries mochten bij de E duo’s het zilver meenemen naar Surhuisterveen. In de categorie E jeugd behaalden Tess Arends en Jildou van Houten een bronzen medaille. Bij de D- jeugd wist het duo Gina de Haan en Kaylen Arends eveneens beslag te leggen op een 3de plaats.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button