Sport

Succesvol acroweekend voor WSBF Surhuisterveen

OSS- Afgelopen weekend waren de halve finales acro voor de E, D en D+ in Oss. Meike Fleury (Kollum) en Alisha Dijkstra kwamen op zondagmiddag in actie in de categorie D+ teams om zich te plaatsen voor de finale acro in Rotterdam. Ze hebben twee super strakke dansen neergezet die hoog beoordeeld werd door de jury, ze behaalden zelfs de hoogste score van de dag. De concurrentie bleef achter hen en mochten hierdoor het goud in ontvangst nemen.

Zaterdag behaalden Aniek Braam en Fenna Hoekstra een bronzen medaille in de categorie E junioren. Else Brink, Jannah Eppinga en Ninthe Alma namen het goud mee naar huis in de categorie D junioren.

Zondag lieten Jildou van Houten en Fenna Baron een strakke oefening zien en mochten het goud in ontvangst nemen in de categorie E junioren. De oefening van Sanne Bouma, Elsa de Vries en Fardau Hoekstra werd beloond met een bronzen medaille in de categorie D senioren.

De D+ team sloten het succesvolle weekend af. Team Wencke Sijbranda, Janke Havinga en Miriam Woudstra behaalden een bronzen medaille. Meike Fleury en Alisha Dijkstra bleven de concurrentie voor en mochten het goud in ontvangst nemen. Alle teams hebben zich geplaatst voor de finale op zaterdag 15 juni in Kampen. Voor de D+ teams zal de finale dit jaar weer in Ahoy Rotterdam zijn op zaterdag 22 juni.

 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button