HoofdnieuwsRegionaalSport

Succesvol weekend GVV

FEANWÂLDEN – Zaterdag was een hele mooie dag voor de turnsters van GVV Feanwâlden. In Kollumerzwaag waren de jongste meisjes van GVV niveau 11-12 aan de beurt om de jury hun talent te showen. En Tweede Exloërmond was het toneel dit weekend voor de 3de divisie turnsters van GVV.

Kollumerzwaag. In totaal deden er zeven turnsters mee van GVV en vijf mochten naar huis met een mooie medaille. Zo was er een gouden medaille voor Arjenne Steenbergen (pré instap 11) Michelle de Boer (pré instap 12) Hendrica de Jong en Mirthe Aantjes (instap 12) Zilver werd gewonnen door Mariska Wassenaar (pré instap 12) Een mooie prestatie voor deze jongen meisjes die voor het eerst vier toestellen turnden op een officiële wedstrijd. Aukje v/d Kooi werd 13de ( instap 12) en Benthe Dijkstra noteerde hier de 5de plaats

 

Tweede Exloërmond. Drie turnsters van GVV waren ingeschreven voor deze wedstrijd. Helaas moest Femke Postma thuis blijven ze is herstellende van een heftige operatie. Aline Terpstra (junior D) en Rose Lea (senior C) hebben zich goed weten voor te bereiden en daar waar nodig de oefeningen flink verzwaard wat betreft de moeilijkheidswaarde. Beide turnsters maakten een grote fout op één toestel tijdens de wedstrijd maar wisten de overige toestellen goed tot zeer goed te turnen. Met een 7de plaats voor Aline en een 6de voor Rose hebben beide dames zich rechtstreeks geplaatst voor de landelijke halve finales.

 

Eigen foto

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button