HoofdnieuwsRegionaal

Succesvolle 1e Kollumer Netwerkavond

KOLLUM – In het Bedrijvencentrum van Kollum vond dinsdagavond de 1e Kollumer Netwerkavond plaats. En met succes, er waren diverse bedrijven en zzp- ers vertegenwoordigd, zowel gevestigde als recent gestarte ondernemers. Nadat Rudy Klein en René Nieuwenhuis de opening verzorgden, volgde Douwe vd Schaaf met een presentatie en de mogelijkheden binnen het Bedrijvencentrum. Inmiddels zijn hier diverse bedrijven gevestigd en er zijn nog enkele ruimten te huur. Ook zijn er mogelijkheden voor flexwerken. Vervolgens presenteerde burgemeester Bilker de plannen mbt Kollum Watersportdorp en lichtte hij de ambities mbt het onderwijs in Kollum toe. Ook kwam de bestuurlijke toekomst van Kollumerland c.a. aan bod. Halbe Bosgraaf vertelde wat de HIM allemaal georganiseerd heeft in Kollum het afgelopen jaar en wat de doelen van de HIM zijn.

Ook kwamen de voordelen van een HIM lidmaatschap aan bod. Tot slot lanceerden Rudy Klein en Rene Nieuwenhuis hun nieuwe samenwerking “Twadvys; praktisch & eerlijk advies” met de insteek dat er binnen elk bedrijf onbenut potentieel ligt. Twadvys richt zich daarom op Personeel, Prestatie en Presentatie voor zowel het MKB als overheid, van mystery visit en personeelstraining t/m het opzetten van P&O beleid.

Na het informatieve deel werd er de mogelijkheid geboden om nader kennis met elkaar te maken onder het genot van een drankje en werden er diverse handen geschud. De avond werd door de aanwezigen als zeer positief ervaren en er volgt op termijn daarom ook een nieuwe Kollumer Netwerkavond plaats, waarbij o.a. gespard zal worden hoe de Kollumer ondernemers in kunnen spelen op de watersport toeristen. Uiteraard zal ook deze avond weer afgerond worden met de netwerkmogelijkheid onder het genot van een hapje en een drankje. Indien u hier een uitnodiging voor wilt ontvangen, kunt u een reactie sturen naar [email protected]

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button