HoofdnieuwsRegionaalSport

Succesvolle afsluiter voor acroteams Wardy

SURHUISTERVEEN Zaterdag 7 juli werd in Surhuisterveen de allerlaatste acrogymwedstrijd van dit seizoen georganiseerd. Tijdens dit open Fries acrokampioenschap deden namens Wardy verscheidene teams uit het D en E-niveau mee.

In de ochtendwedstrijd lieten Annika Bontekoe en Maxine Breider (senior duo E-lijn) een mooie oefening zien. Zij behaalden hiermee een hoge score van 26,134 punten en kregen daarvoor een bronzen medaille op.

Ook het mixpaar duo Yordin Breider en Aïsha Roskammer presteerde deze wedstrijd weer optimaal en wonnen de Friese titel.

Susanne Brouwer en Evelyn Bakker hebben dit seizoen geweldig gepresteerd door het zilver te bemachtigen op het Nederlands Kampioenschap. Afgelopen zaterdag probeerden zij hun moeilijkheidsgraad nog meer te verhogen door een nieuw element te laten zien. Ondanks een tijdsfout behaalden ze een gedeelde eerste plaats.

In de categorie duo instap kwamen Jellyne Nicolai en Nynke Dam in actie. Zij lieten zien dat zij dit seizoen erg vooruit zijn gegaan en behaalden met een mooie oefening de achtste plaats.

’s Middags betrad het pupillentrio Serena Hoekstra, Janna Mout en Femke Hansma de wedstrijdvloer en toonden technische zeer goede elementen. Met een score van 25,767 kregen zij het zilver omgehangen. Ida de Vries, Iris Bontekoe en Anne Meike Terpstra kwamen uit in de categorie senioren trio E-lijn, wat een zeer zwaar deelnemersveld kent. Met een nette oefening eindigden zij op een twaalfde plaats. Als laatste van de dag mochten Janita Kloppenburg en Afrida Zijlstra (senior duo D-lijn) hun oefening tonen. Hun score van 25,901 leverde een mooie bronzen medaille op.

Voor Wardy betekenden deze prestaties een geweldige afsluiting van een ongekend succesvol wedstrijdseizoen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button