HoofdnieuwsRegionaal

Succesvolle opening Westenstein II

KOLLUM – Regen, hagel en harde wind hield de opening van Westenstein II afgelopen vrijdagmiddag 21 september niet tegen. De opening werd verplaatst naar het Gemeentehuis in Kollum. Onder grote belangstelling opende wethouder Jan Benedictus van de gemeente Kollumerland c.a. het uitbreidingsplan Westenstein II.

Vrijdagochtend waaide de grote tent voor de opening weg op de locatie van Westenstein II. De ontwikkelaar, Pouwel Pijnacker, nam de beslissing om de opening te verplaatsen. ‘Het was gewoon niet verantwoord om de gasten daar te ontvangen. Gelukkig mochten we de opening houden op het Gemeentehuis in Kollum, dat ligt tevens vlakbij Westenstein II’ aldus Pouwel Pijnacker, eigenaar van Lytsewâld B.V.

Genodigden, belangstellenden en de pers zagen toe hoe wethouder Jan Benedictus en ontwikkelaar Pouwel Pijnacker het uitbreidingsplan officieel openden. Tijdens de feestelijke opening kregen de gasten een goed inzicht van Westenstein II. De 55 kavels werden goed weergegeven met grote tekeningen en een maquette. Met 25 vrijstaande kavels en 30 twee onder één kap woningen is Westenstein II een waardevolle aanvulling op het dorp Kollum.

De makelaar, Douwe van der Schaaf uit Kollum, Box Architecten uit Burum, Plegt Vos uit Assen en Zwanenburg Projecten uit Heerenveen waren aanwezig tijdens de opening. Hier werd ook dankbaar gebruik van gemaakt door de belangstellenden voor de kavels. Zij kregen zo gelijk antwoorden op hun vragen. Kortom, het was een gezellige en succesvolle opening!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button