EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Super hoofdprijs te winnen tijdens Jeugd Sponsor Actie van Friese-Boys

DE WESTEREEN – Voetbalvereniging Friese Boys doet mee met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Zaterdag 22 maart 2014 is Friese Boys in Poiesz De Westereen aan de beurt om hun actiedag te organiseren. Deze actiedag begint om 10.00 uur ‘s ochtends en is ‘s middags om 15.00 uur weer afgelopen. Wat gaan we doen deze dag?

Super Hoofd Prijs: Win een dagtocht voor twee personen naar Duitsland met Paulusma Reizen

Er is ons door Poiesz Supermarkten gevraagd om deze dag de Super Sponsor Aanbieding op een zo leuk en origineel mogelijke manier aan te prijzen in de winkel. Hoe leuker wij dat doet, hoe meer sponsorpunten wij van de Poiesz krijgen. Daarvoor hebben wij het volgende bedacht: Als u vandaag de Super Sponsor Aanbieding koopt, wat deze week Unox Cup a Soup 1 + 1 gratis voor maar 1,20 euro is, en de sponsorpunten aan Friese Boys doneert mag u meedoen en kans maken om de Super Hoofdprijs van vandaag te winnen: een prachtige dagtocht voor twee personen naar de kerstmarkt in Oldenburg of Bremen in Duitsland geheel verzorgd door Paulusma Reizen uit Drachten. Schrijf nadat u de boodschappen betaald heeft uw naam, adres en telefoonnummer op uw kassabon en doe die in de daarvoor bestemde ton die in de winkel staat. Op het einde van de actiedag wordt uit al deze kassabonnen één getrokken, die de winnaar van deze fantastische Super Hoofd Prijs wordt. Maar we doen nog meer.

Leuk uitje winnen met Rad Vol Avontuur

Zin in een leuk uitje? Kom dan zaterdag 22 maart vanaf 10.00 tot 15.00 uur naar Poiesz De Westereen, want vanaf 10.00 mag u zelf aan het Rad Vol Avontuur draaien en kans maken om twee vrijkaarten van onderstaande uitjes te winnen. We gaan maar liefst  58 keer 2 vrijkaarten weggeven. Er zijn vrijkaarten te winnen van Het Kazemattenmuseum te Kornwerderzand (2 arrangementen voor 2 volwassenen en 2 kinderen), De Naturij Kinderboerderij en Natuur- en Educatiecentrum Drachten (5x), Gezinskaart Streekmuseum Volkssterrenwacht Burgum (2x), 2 voor 1 bonnen De Bios Drachten (4x), Wrotrun Kollumerzwaag (2x), Fries Scheepvaart Museum Sneek (2x ), Museum Dr8888 Drachten (2x), Museumboerderij Ot en Sien Surhuisterveen (2x), Ruurd Wiersma Museum te Burdaard (2x), Zeehondencrèche Pieterburen (2x), Fries Museum Leeuwarden, DoeZoo Leens, Jopie Huisman Museum Workum, Sanjesfertier De Westereen, Admiraliteitshuis Dokkum, Fiskershúske Moddergat, Koninklijk Eise Eisinga Planetarium Franeker, Nationaal Vlechtmuseum Noordwolde, Oldehove en Pier Pander Museum Leeuwarden, Nationaal Modelspoor Museum Sneek, Natuurmuseum Fryslân Leeuwarden, Fogelsangh-State Veenklooster, Museum Joure te Joure incl. koffie of thee, Monkey Town Leeuwarden, Museum Willem van Haren Heerenveen, Museum Opsterland te Gorredijk incl. consumptie, Museum Martena Franeker incl. kopje koffie/thee/limonade, Woudagemaal ‘s Werelds Grootste nog werkende Stoomgemaal te Lemmer, De Forelpoel Kollumerzwaag, It Gysbert Japickhus te Bolsward, Botanische Tuin De Kruidhof en IJstijdenmuseum te Buitenpost, Oudheidkamer Dantumadeel te De Westereen, Museum Hindeloopen te Hindeloopen, Attractiepark Duinen Zathe te Appelscha, Nationaal Park Alde Feanen te Eernewoude, Zwembad De Frosk De Westereen, Scherjons Klompen Museum te Burgum, Cultuur Historisch Museum De Sûkerei te Damwoude, Klim- en speelpark Adfunturepark te Dokkum, Museum de Grutterswinkel incl. koffie met oranjekoek, Museum Hert fan Fryslån te Grou, De Schierstins Veenwouden, Oudheidkamer Weststellingwerf te Wolvega,

Hoe kunt u meedoen? Als u zaterdag 22 maart uw sponsorpunten aan Friese Boys doneert en u kunt u Voordeel Clubpas van Friese Boys aan ons tonen, mag u gratis meedoen met het Rad Vol Avontuur en kans maken om één van de vele uitjes die te winnen zijn. Heeft u geen Voordeel Clubpas van Friese Boys, geen probleem, dan hebben wij er zaterdag 22 maart nog wel één voor u.

Raadspelletje

In de winkel van Poiesz De Westereen staat een glazen pot met allemaal rood, wit en zwarte knikkers  erin. Klanten mogen deze zaterdag raden hoeveel knikkers er in deze pot zitten. Wie het aantal goed raad of er het dichtste bij zit wint een mooie reistas gevuld met allerlei spulletjes, die mooi zijn om tijdens de vakantie te gebruiken, aangeboden door Tresoar Frysk Histoarysk en Letterkundich Sintrum te Leeuwarden, Heineken en voetbalvereniging Friese Boys.

Super Slalom wedstrijden

Zaterdagmiddag doen alle E-teams van Friese Boys mee met de Super Slalom wedstrijden op het parkeerterrein van Poiesz De Westereen. Twee spelers starten tegelijkertijd met een bal en gaan met een slalom tussen de pionnen door, wanneer ze bij de laatste pion zijn aangekomen, mogen ze op het kleine goaltje schieten. Wie zijn bal het eerst in het goaltje zit is de winnaar. Deze twee spelers moeten in een volgende ronde nogmaals tegen elkaar. Wint dezelfde speler nu weer dan gaat hij een ronde verder en valt de andere speler af. Wint in deze herkansing de andere speler, dan moeten ze voor de derde keer tegen elkaar om een winnaar te krijgen, die naar de volgende ronde gaat. Daar moeten alle winnaars dan weer tegen elkaar op dezelfde manier. Er blijft op het einde één winnaar over die een zwemkaartje wint. Voor alle 4 winnaars van alle 4 E-teams is er een zwemkaartje van Tolhuisbad te Dokkum of Zwemcentrum De Welle te Drachten. Afvallers kunnen op een schietbord een record proberen neer te zetten. Prijsuitreiking is direct na afloop van de wedstrijd. Voor alle deelnemers is er na afloop een zakje chips. We hopen dat er veel belangstellenden naar deze Super Slalom wedstrijden toe komen om hun lokale Friese Boys-helden aan te moedigen.

Dus kom zaterdag 22 maart allemaal naar Poiesz De Westereen en geniet van alles wat voetbalvereniging Friese Boys u deze actiedag te bieden heeft.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button