HoofdnieuwsRegionaal

Surhuisterveen decor voor grote Stunt- en Monster-Truck-Show!

SURHUISTERVEEN – Ronkende motoren, spectaculaire crashes en gigantische Monster-Trucks, dat is wat bezoekers kunnen verwachten bij de live-show van het Stunt Movie Production-team op zaterdag 13 september op het parkeerterrein van de Formido in Surhuisterveen. Chef d’equipe Gino Winter en zijn team beloven er een waar spektakel van te maken.

Stuntshow

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren gigantische sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Gino Winter en zijn zoon Peter zullen slalom gaan rijden. Auto’s rijden met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

Films
Het team is allround en is buiten haar eigen shows ook regelmatig werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte het team onlangs nog voor “Team ROX” (Studio 100) en was de arena van Stunt Movie Production ook decor voor de opnames voor de aflevering, welke in het najaar van 2014 op televisie komt.

Stuntfamilie

Stunt Movie Production is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

Locatie, data en tijd

Surhuisterveen – parkeerterrein van de Formido (Vierhuisterweg 7)
zaterdag 13 september 2014: 19:00 uur

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button