HoofdnieuwsRegionaalSport

SVK succesvol bij plaatsing wedstrijden

FERWERT – Op zaterdag 2 maart werd de plaatsing wedstrijd voor niveau 7-8 gehouden. Voor SVK was dit een succesvolle dag. De ochtend begon met de pupillen II niveau 8. Hier heeft  Thirza de Graaf haar talent laten zien en dat werd beloond met een prachtige gouden medaille. Ook Aryana Veenstra en Jessica Steendam deden mee in dit niveau. Helaas, door wat kleine foutjes vielen zij buiten de prijzen.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Dineke Speelman in de catergorie senioren niveau 8. Eerder dit jaar besloot ze nog om geen wedstrijden te doen. Op de valreep toch nog mee gedaan.  Ze draaide een hele goede wedstrijd. Ze mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de Lieke Klaver, Hester Hiemstra, Nynke Postma,  Marieke en Janneke Speelman. Zij kwamen uit in de categorie junioren 1 niveau 7. Lieke en Hester deden mee in de categorie jeugd II niveau 8. Lieke heeft laten zien thuis te horen in dit niveau en ze werd eerste. Voor Hester was het al een hele prestatie om mee te doen, omdat ze last heeft van een vervelende blessure. Ze is geëindigd in de middenmoot. Voor de andere 3 meiden was het ook een spannende wedstrijd. Alle drie lieten ze hun talenten zien. Ze lieten de concurrenten achter zich. Dat gaf als resultaat dat het podium was gevuld met alleen maar turnsters van SVK! Brons voor Janneke, zilver voor Marieke en goud voor Nynke. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijd!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button